Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد رضایی ظهر دوشنبه در نشست خبری به مناسبت اعلام برنامه‌های ۲۲ بهمن، گفت: برنامه‌ها بر اساس استفاده از فضای مجازی و پاسخگویی به شبهات بود که تاکنون به نحوه خوبی شکل گرفته است.

وی تاکید کرد: برنامه بزرگداشت ۲۲ بهمن امسال رأس ساعت ۱۰ صبح متفاوت تز از سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه راهپیمایی مردمی نخواهیم داشت ادامه داد: اما بر اساس درخواست مردم مبنی بر تجدید عهد و میثاق با انقلاب، برنامه جایگزین راهپیمایی را خواهیم داشت.

حجت الاسلام رضایی با اشاره به اینکه برنامه خودرویی و موتوری در فارس، جایگزین راهپیمایی شده است، اظهار کرد: آنچه که مهم است مردم با خانواده در این مراسم شرکت کنند و در خودرو شخصی در مسیر راهپیمایی حضور یابند.

حجت الاسلام رضایی با اشاره به اینکه ۲ مسیر خودرویی و موتوری از هم جدا شده است، اضافه کرد: مسیر خودرویی از میدان «الله» (گلسرخ) آغاز می‌شود و پس از طی مسیر بلوار «مدرس» تا میدان «ولیعصر (عج)» ادامه و پایان می‌یابد.

رئیس ستاد دهه فجر فارس با اشاره به اینکه مسیر موتوری از میدان «نمازی» آغاز می‌شود، پس از طی مسیر بلوار «کریمخان زند» - میدان «امام حسین (ع)» (ستاد) خیابان «توحید»، چهارراه «مشیر»، چهارراه «پیروزی» (سه راه نمازی) ادامه می‌یابد و در خیابان «پیروزی» به پایان می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه به یاد حرکت عظیم مردم در ۲۲ بهمن ۵۷، حرکت نمادین در میدان شهدا خواهیم داشت که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با تعداد کم در فضای باز شکل می‌گیرد، افزود: برنامه‌ها به شکلی اجرا می‌شود که اقتدار و صلابت نظام اسلامی و وفاداری مردم بعد از ۴۲ سال به نمایش گذاشته می‌شود.

به گفته حجت الاسلام رضایی، خنثی کردن توطئه‌های دشمنان از دیگر اهداف این برنامه هاست و مردم نشان خواهند داد که این انقلاب همچنان مورد علاقه مردم است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با یادآوری این مطلب که برای اینکه برخی از مردم در راهپیمایی خودرویی و یا موتوری نمی‌توانند حضور یابند که در با ایجاد پایگاه راهپیمایی مجازی به آدرس Fajr.ccoip.ir این موضوع مد نظر قرار گرفته است، افزود: مردم عزیز می‌توانند در این پایگاه ثبت نام کنند و حضور خود را به ثبت برسانند.

وی با اشاره به اینکه شب ۲۲ بهمن نورافشانی را در ۱۲ نقطه شیراز خواهیم داشت در تمام شهرستان‌ها این کار شکل می‌گیرد، اضافه کرد: رأس ساعت ۲۱ شب ۲۲ بهمن، مثل سال‌های گذشته ندای «الله اکبر» از ماذنه‌های مساجد و پشت بام‌ها خواهیم داشت.

کد خبر 5142152

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد رضایی دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه خطبه های نماز جمعه بوشهر آمار کرونا گرگان انقلاب اسلامی ایران عکس استانها شیوع کرونا شیراز اردبیل بارش باران حجت الاسلام برنامه ها ۲۲ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟

سامانه یکپارچه تخصیص خودرو‌های داخلی در حالی این روز‌ها به نوعی تعلیق شده و طرح فروش خاصی در آن اجرا نمی‌شود که این موضوع ابهاماتی را درباره سرنوشت سهمیه «خودرو‌های مادران و خودرو‌های فرسوده» ایجاد کرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، این دو سهمیه تقریبا از سال ۱۴۰۱ لحاظ شدند که دو گروه مادران دارای دو فرزند (آن‌ها که فرزند دومشان پس از ابلاغ قانون در تاریخ ۲۴ مهر ۱۴۰۰) دنیا آمده است و همچنین مالکان خودرو‌های فرسوده را در بر می‌گیرد. در این بین، سهمیه مادران با توجه به ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در نظر گرفته شده است و طبق آن، خودروسازان باید ۵۰ درصد از ظرفیت فروش خود را به مادران مشمول اختصاص دهند.

به عبارت بهتر، شرکت‌های خودروساز داخلی مکلفند از زمان ابلاغ این قانون یک خودروی ایرانی به قیمت کارخانه به انتخاب و به نام مادر پس از تولد فرزند دوم به بعد در هر نوبت ثبت‌نام و تنها برای یک مرتبه، تحویل دهند.

ابلاغ این قانون مصادف با دورانی بود که خودرو‌های داخلی از مسیر قرعه‌کشی عرضه می‌شدند، بنابراین خودروسازان باید ۵۰درصد از ظرفیت فروش خود در این به‌اصطلاح لاتاری را به مادران مشمول تخصیص می‌دادند. خاصیت این طرح برای «مادران» این بود که با توجه به سهمیه ۵۰درصدی، از شانس بالایی برای برنده شدن در قرعه‌کشی برخوردار بودند.

به همین نسبت طبعا از شانس مشتریان عادی کاسته می‌شد، زیرا انبوهی از متقاضیان غیر مادر، باید تنها برای نصف خودرو‌های عرضه‌شده در قرعه‌کشی‌ها شانس خود را امتحان می‌کردند. به‌هر‌حال به واسطه این قانون، تا به امروز مادران مشمول زیادی موفق به خرید خودرو با قیمت کارخانه‌ای شده‌اند (هرچند البته این نکته را نباید فراموش کرد که دلالان و واسطه‌گران با اجاره کارت ملی برخی مادران مشمول، عملا صاحب این خودرو‌ها شدند).

اما سهمیه دوم یعنی «خودرو‌های فرسوده» نیز طبق قانون ۲۰ درصد از فروش خودروسازان را به خود اختصاص می‌دهد. بر این اساس، خودروسازان باید ۲۰درصد از ظرفیت فروش خود در هر دوره را برای مالکان خودرو‌های فرسوده کنار می‌گذاشتند. هدف از این قانون، ترغیب مالکان فرسوده‌ها به اسقاط خودروهایشان بود. با توجه به این دو سهمیه، خودروسازان در دوران قرعه‌کشی و همچنین در فروش‌های سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، باید در مجموع ۷۰درصد از محصولات خود را به «مادران» و مالکان خودرو‌های فرسوده اختصاص می‌دادند و باقی متقاضیان باید برای ۳۰ درصد دیگر رقابت می‌کردند.

حالا، اما نه دیگر شیوه قرعه‌کشی اجرا می‌شود و نه سامانه یکپارچه قابلیت و کارکرد قبل را دارد و از همین رو سرنوشت سهمیه «مادران» و «فرسوده‌ها» در هاله‌ای از ابهام است.

در آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو آمده که حداقل ۲۰درصد از خودرو‌های عرضه‌شده در قرعه‌کشی، باید به خودرو‌های فرسوده اختصاص پیدا کند. این در حالی است که هم‌اکنون چیزی به اسم قرعه‌کشی وجود ندارد و مشخص نیست آیا این قانون می‌تواند خودروسازان را به عرضه ۲۰درصدی مخصوص فرسوده‌ها، ملزم کند یا نیاز به بازتعریف و اصلاح دارد.

در مورد خودرو‌های مادران نیز مدت‌هاست خودروسازان فروش جدیدی را به مشمولان اختصاص نداده‌اند، چه آنکه با توجه به برگزاری دو مرحله فروش یکپارچه، خودروسازان عملا تولید یک تا دو سال خود را پیش‌فروش کرده‌اند. در کنار این مسائل، گفته می‌شود برخی متقاضیان شرکت‌کننده در طرح‌های فروش «مادران» و «فرسوده‌ها» موفق به دریافت خودروی ثبت‌نامی خود در موعد مقرر نشده‌اند.

به‌هر‌حال به نظر می‌رسد با توجه به اتفاقات و تغییرات رخ‌داده در سیستم فروش خودروها، نیاز است سیاستگذار در مورد سهمیه خودرو‌های مادران و فرسوده‌ها شفاف‌سازی کند تا مشخص شود آیا خودروسازان همچنان ملزم به اختصاص ۷۰درصد سهمیه خود به این موارد هستند؟ از طرفی، نحوه پایش عمل به تعهدات خودروسازان در این ماجرا نیز برای خود یک چالش محسوب می‌شود، زیرا دیگر سامانه یکپارچه کارکرد قبل را (اینکه به‌وضوح مشخص می‌کرد خودروسازان سهمیه مادران و فرسوده‌ها را در طرح‌های خود لحاظ کرده‌اند) ندارد.

دیگر خبرها

  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • احتمال ریزش سنگ در محور‌های هراز و چالوس
  • ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم
  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • شهروندان تونسی و لبنانی در حمایت از غزه به خیابان‌ها آمدند
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید اسدپور در شیراز
  • ساخت مسجد جامع سکینه خاتون (س) در شهرک گلستان شیراز
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران